За Нас

 

За нашия екип може да кажем, че сме група авантюристи-пътешественици, за които приключенията, адреналинът и движението са много важна част от живота. Идеята и желението ни е постоянно да пътуваме по един или друг начин. Да проучваме нови дестинации, да покоряваме нови върхове, да порим вълните с каяци, да плуваме и гмуркаме сред лазурните води или да въртим педали през пресечени терени.

Нашите цели са свързани предимно с алтернативните форми на туризма и движението сред природата. За това решихме да предоставим възможност и на хората, които споделят нашите възгледи, но нямат нужното обoрудване, познания или просто се страхуват, да тръгнат сами, да дойдат с нас и да опитат нещо различно, емоционално и истинско. Да погледнат света под друг ъгъл и да изпитат удоволствието да изминаваш километър след километър само и единствено със собствени сили, да бъдат максимално близо до истинската красота на природата.

Разбира се, нашите програми са съставени предимно за хора от средно ниво на подготовка, но през годините сме подбрали екскурзии, които да задовалят всякакви желания и форми на туризма. От лежерни екскурзии с цел почивка и релакс, до експедиции и трипове с висока степен на натоварване с цел да проверите вашите възможности. Нашата цел е вашето удоволствие, за това програмата е гъвкава и винаги ще се опитаме да се съобразим с вашите желания.

Забавлявайте се с нас и няма да съжалявате. Пишете ни за вашите идеи, бъдете смели в мечтите си. Задайте дестинация, а ние ще я организираме и изпълним.
Един пътешственик е казал: Най-трудната част от пътуването е да излезеш през прага. При нас това не е проблем, надяваме се и вие да мислите като нас…

 
 

Очакваме ви!

Сайта е рекламен и е собственост на ф-ма "Трип-Номад Тийм" ООД с лиценз за туроператор:

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ № РК-01-7703
ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ НА „ТРИП-НОМАД ТИЙМ” ООД
ЕИК 204214562
АДРЕС НА УПРАВЛЕНИЕ:ГР .СОФИЯ, БУЛ. ПЕТКО Ю. ТОДОРОВ, БЛ.1, ВХ.Б, ЕТ8, АП.24
ЗАСТРАХОВАТЕЛНА ПОЛИЦА отговорност на туроператора № 03700100005135 към "ЕВРО ИНС" ВАЛИДНА ДО – 09.05.2025 г.
УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ № 429016
 

Забавлявайте се с нас и няма да съжалявате.
Пишете ни за вашите идеи, бъдете смели в мечтите си.