Минало Събитие

SkiWelt - Tirol - на ски в австрийските Алпи (16-23.03.2024)

Нашето зимно предложение за Мартенския сняг е насочено отново към Тирол. Мястото отново е Westendorf и SkiWelt с 270км. писти и още безброй маршрути и възможности за фрирайд и фристайл каране. Къщата отново е уютната тиролска хижа на нашите български домакини, а храната може да бъде всякъква, от българска кавърма и червено вино, до свинския джолан по тиролски и десетките видове местна бира. Снегът и перфектните условия за каране са гарантирани, както и веселата компания и доброто настроение. Няма да изброявам ден по ден програмата, но ще ви кажа какво ще правим : Ще пътуваме от София до Тирол с комфортен 8-местен бус, ще спим 7-нощи в уютна традиционна къща, ще имаме ски-карти за 5-дни(може да се доплати за шест дни) и ще караме на SkiWelt с 270км. Писти. Ски зоната е разположена на няколко планини и девет курортни селца (с доплащане може да карате и на легендарните писти на Кицбюел). Ще посетим Инсбрук – столицата на Тирол, ще се забавляваме в апрески баровете ще пием греяно вино в центъра на Кицбюел и ще завършим с традиционните тиролски гозби в една хижа с доказала се вече кухня. Програмата ни може да бъде гъвкава и да я подредим според желанията на групата. Всеки ден ще има трансфер до ски пистите, като карането може да започва и да свършва всеки ден на различно място. Може да си наемете и ски-учител на български език за колкото време вие прецените, че ви е нужно. Може да се организират и куп други забавления. Така че не губете време , а, се запишете! Можете да дойдете с децата си и да ги включите в груповите ски занимания за деца с български инструктор, докато вие се наслаждавате на пистите.
Местата са ограничени!

ЦЕНА ЗА ПЪЛЕН ПАКЕТ – 1150евро /човек – при група от 7-човека
Цената включва:
> Транспорт София – Вестендорф(Австрия) - София с комфортен девет местен бус.
> Седем нощувки в къща за гости с храна: закуска, обяд и вечеря, кафе, чай, домашно вино(за пистата има сух пакет за обяд).
> Петдневна карта за SkiWelt с 270км. Както и ски-водач на основната група по време на каране по пистите
> Логистика и транспорт до пистите
> Еднодневна екскурзия до Инсбрук (по желание в почивния ден)
> Вечерни разходки до различни градчета в района на Тирол
> Организация , консултация и съдействие по време на екскурзията.

ЦЕНА С ЛИЧЕН ТРАНСПОРТ– 790 евро/човек
Цената включва:
> Седем нощувки в къща за гости с храна - закуска, обяд и вечеря в къщата (за пистата има сух пакет за обяд)
>> Петдневна карта за SkiWelt с 270км. (възможност за доплащане за ски учител или ски водач за някои от дните или за всичките)
> Организация , консултация и съдействие по време на екскурзията (наш представител)

Цените не включват: Храна и напитки извън къщата, такси за музеи, атракциони, басейни, застраховка (застраховка се сключва според желания размер на премията от клиента).
Цена за ски учител на български:
120 евро/човек – за 2ч. индивидуално обучение
80 евро/човек - за ден(Ч.) за групово обучение
За деца цената е според големината и нивото на групата.

Всеки който желае разбира се може да организира транспорта си до там и лично и да се ползва от нашите услуги само на място.
Записванията се правят най-късно до 15 януари 2024г. при наличие на свободни места с превод на капаро на сметката на агенцията в размер на 100 евро на човек! Доплащане до 20 дни преди датата на заминаване.
Сметка на Трип-Номад Тийм ЕОД : IBAN:BG87UNCR70001522962718
Титуляр:
ТРИП-НОМАД ТИЙМ ЕОД
Основание: Името на екскурзията, за колко човека е превода и вашето име

За записвания и допълнителна информация пишете на: ski@nomadteam.bg и във формата за записване.
Tel.0888878280