Минало Събитие

Ски ваканция "Осогово" ( 2 февруари - 5 февруари 2019 г. )

Всички деца чакат с нетърпение две неща през зимата, едното е снега, а другото ваканциите. Междусрочната ваканция през февруари е прекрасната комбинация от тези две удоволствия и нашето предложение за ски училище на Осогово е просто неустоимо. Децата ще получат точно каквото искат, защото ски училището в комбинацията със забавните вечерни игри, състезанието с шейни, ледените пещери, които можем да си изкопаем, вечерните детски партита и тематичните вечери са най-добрият начин децата да се отърсят от стреса и да се забавляват докато нашите ски инструктори, планински водачи и аниматори се грижат за тях. Осогово е утвърдена ски дестинация и снега по това време на годината е гарантиран, но въпреки това пистите на Осогово се подхранват и с изкуствен сняг, ако се наложи за по-добър комфорт на скиорите и сноубордистите. Тези четири дни децата могат да получат една наистина добра основа като начинаещи скиори или сноубордисти ( A1 и А2) или да надградят нивото си до към средно (от А2 или А3 към B1 и B2). Те ще научат и много нови истини за планината и нейните обитатели, за това как да намират своето място сред природата и как да я запазят чиста и естествена за бъдещите поколения. Ще създадем нови приятелства и ще утвърдим стари, ще играем и ще се състезаваме, ще станем отбор, с който да преминем през много емоции и да запечатаме скъпи спомени.
Ще се настаним в хотел Руен, в който гостоприемните домакини ще ни гощават по три пъти на ден с вкусните им домашни гозби и вечер в голямата зала на ресторанта ще се забавляваме както подобава. Сутрин ще ядем домашна баница и ще пием билков чай от планината, за да сме заредени с енергия и добри емоции още от сутринта.
За децата ще се грижат лицензирани ски учители, планински водачи и аниматори, които имат дългогодишен опит в работата с деца в планината. Малчуганите ще бъдат обучавани с един инструктор на максимум 8 деца.
Транспортът ще е с комфортните 8-9 местни бусове на агенцията, шофирани от хора с много километри зад гърба си.
Ако нямате екипировка за ски или сноуборд, ще може да вземете от нас на специална цена, добавена към пакета.
Заминаваме на 02.02.2019 г., събота, в 8 ч. от София и пристигаме на хотел Руен преди обяд. Настаняваме се, прогонваме екипировката и обядваме. След това денят е за каране и забавление. Следващите дни ще бъдат в режим: закуска в 8:30 ч. и в 9:30 ч. сме на пистата. В 12:30 ч. се прибираме за обяд и в 14:00 ч. отново сме на снега. В 16:30 ч. обучението приключва. Отиваме в хотела за чай и закуска. След това имаме допълнителни занимания до 18:30 ч. и в 19:00 ч. е вечерята. Забавленията и игрите продължават до 22:00 ч., когато си лягаме.
Прибираме се в София на 05.02,2019 г, около 18:30 ч., за да можем да покараме и последния ден, както трябва.

Цена: 360 лв.
Цената включва: ски или сноуборд обучение за 4 дни, 3 нощувки с три пълни хранодена, трансорт по целия маршрут, застраховка, данък. 
В цената не са включени лични разходи (джобни), екипировка за ски и сноуборд, карта за влек (ако се налага)
Цена с екипировка за ски: 390 лв.
Цена с екипировка за сноуборд: 400 лв.

Лагерът е подходящ за деца на възраст от 9 до 13 г. без опит или с начални познания за надграждане.

При записване ще получите и пълен списък за екипировка и дрехи.
Записването става с превод от 50% от крайната цена по сметка на Три-Номад Тийм ООД най-късно 30 дни преди датата на събитието!