Минало Събитие

Ски уикенд на Осогово - училище за малки и големи ( 18 януари - 8 февруари 2020 г. )

Това е ново предложение за страхотен ски уикенд в най-бързо развиващата се ски зона в България в прекрасната планина Осогово. Тук домакините са подсигурили страхотни писти за ски и сноуборд, благодарение не само на условията, създадени от планината, но и на изкуствения сняг, който се осегурява при липса на достатъчно естествен. Освен пистите в Осогово, има и много места и възможности за фрирайд и ски туринг, които ще ви създадат много положителни емоции и адреналин. Нашите ски и сноуборд инструктори ще ви въведат и обучат в тези прекрасни спортове, избирайки за вас най-добрия метод и най-подходящия терен. За по-екстремните ентусиасти има и фън парк за фрийстайлинг, на който да изпробват уменията си. В планината има и маршрути за ски сноуборд туринг с различна дължина и трудност, по които нашите водачи могат да ви разведат и да направите първите си стъпки в свободното каране.
Планината е все още слабо застроена, но с достатъчно уютни и приятни места за нощувка и храна. А ние ви предлагаме една от най-добрите хижи в района, изцяло в алпийски стил, с приятен интериор от естествено дърво, добър готвач и страхотна камина, до която вечер да се наслаждавате на домашни гозби и напитки.
Свободни дати, за които може да се запишете:
18-19.01.2020 г.
25-26.01.2020 г.
1-2.02.2020 г.

За други дати и дни през уикендите и през делничните дни се сформира оферта след запитване на имейл минимум две седмици преди желаната дата.

Цена за възрастен - 240 лв.
Цена за дете - 190 лв.

Цената включва: нощувка в топли и уютни стаи по двама, трима или четирима човека с общи бани и тоалетни, една закуска, два обяда и една вечеря, обучение за два дни по 3-4 часа на ден със ски или сноуборд инструктор, карта за ски съоръженията за двете писти за два дни, наем на екипировка (ски или сноуборд)
.
Ако сте абсолютно начинаещи и няма нужда от ползването на влек/лифт цената е 210 лв. за възрастен и 170 за дете.

Цената не включва: транспорт до Осогово
При организиране на група от мин. 5 човека цената за маршрут София - Осогово - София и трансфер от хижата до пистите (с връщане за обяд до хижата) е 40 лв. на човек за всички трансфери.
Цената не включва напитки в хижата и извън нея, както и допълнителни хранения извън описаните по-горе.

При запитвания можем да направим програма според вашите желания и възможности. Нашият професионализъм, прекрасните планински условия и чудесната база за настаняване ще ви запленят и ще ви карат да се връщате всяка зима тук.