Минало Събитие

С каяк в язовир Пчелина ( 12 август 2018 г. от 8:00 ч. до 20:00 ч. )

Здравейте, приятели :-)

Предлагаме ви в почивния ден - неделя да се раздвижите с нас в една приятна и пълна с красиви гледки каяк-разходка в яз. Пчелина. След като пристигнем на язовира, ще се екипираме, ще направим инструктажа за плаването с каяк, ще си вземем храна, вода и биричка и се потапяме с лодките във водата. Ще направим една разходка до устието на р. Струма, ще минем под скалите, на които е кацнал параклиса Св. Йоан Летни, ще пием по бира и ще хапнем под големия орех. След това ще разгоним още малко патици в големия ръкав преди да се приберем към колите.
Няма да ставаме рано, защото сега денят е голям, а язовирът достатъчно близо до София (само на 60 км. или 50 мин. с кола). Затова срещата е в 9:00 ч. на стадион Васил Левски или за тези, които ще пътуват с личен автомобил - в 10:00 ч. направо на брега на язовира, като до въпросното място се стига по пътя през с. Косача. Прибиране в София - около 19:00 ч.

Цена: 50 лв./човек (включен транспорт)
Цена без транспорт: 45 лв./човек

* Цената включва: каяк, гребло, спасителна жилетка, шприцка, транспорт от София до Пчелина и обратно (до изчерпване на местата), инструктаж и обучение и водач, застраховка.
* Цената не включва: храна, напитки и други лични разходи


Записванията се правят само тук: https://www.nomadteam.bg/contacts#sign-up

Екскурзията е подходяща както за начинаещи, така и за хора с опит в каякинга. Разбира се, всеки, който има собствен каяк и транспорт и желае да се включи към нас безплатно.