Минало Събитие

Пътешествие на ски в Словения и Италия (13 Януари - 19 Януари)

Това необикновено предложение е за всички, които не само карат ски и сноуборд, но и обичат да пътешестват! Каним Ви да излезете от рамката, която налагат големите курорти и да се впуснете в едно истинско алпийско приключение...! Желаете ли да се възползваме от гостоприемството на романтичните алпийски хижи? Да пристигнете в края на деня и да останете за вечеря и нощувка високо в планината? А на следващата сутрин да стартирате отгоре-надолу, изпреварвайки работното време на лифтове и влекове?
Ако отговорът ви е „да”, Вие сте истински пътешественик на ски! Поздравления !
Очакват Ви Националният Парк Триглав и романтичната Венециа-Джулия като дори ще преминете границата между Словения и Италия на ски! Ще достигнете единственото в света място, където старт за Световната купа високо в планината е същевременно място на поклонение! Ще спускате по слънчеви писти към смарагденозеленото езеро Бохин и какво ли още не!


ТАКСА УЧАСТИЕ

Възлиза на € 595.00 / участник и включва:
• шест нощувки
• лифт карти за пет последователни дни в три различни ски зони
• цялостна организация на престоя и логистика
• всички данъци и такси
• безплатен ски гайдинг
• Транспорт от и до България(София )и трансфери между ски зоните

Офертата не включва храна. Препоръчва се пътуване и със собствен автомобил ри отстъка в цената от 15О евро? на човек.
При желание за допълнителни нощувки (над шест), моля пишете ни своевременно .


НОЩУВКИ И ХРАНА

Пътешественическият характер на тази ваканция предполага нощувки в две или три различни локации, което изисква доза адаптивност от страна на участниците. Подбраните места предлагат добър комфорт в рамките на посочения бюджет, с възможност за самостоятелно приготвяне на храна или за закупуване на разумни цени.
Ще имате няколко възможности да пазарувате в хранителни магазини на стандартни цени (без оскъпяване), а през деня, на самите ски писти, отварят врати уютни чайни и ресторантчета със своите традиционни и местни специалитети.


‘НОЩУВКА В ПЛАНИНАТА’

Имайте предвид, че обстановката в алпийските хижи по маршрута е неформална, а в общия случай се ползват бани и тоалетни на етажа. Настаняването може да бъде в стая с три или повече легла, а за Ваше улеснение ще транспортираме личен багаж с ограничен обем до мястото на нощувката! Ако проявявате сериозен интерес към тази опция, моля пишете ни своевременно .


СКИ ГАЙДИНГ

Безплатно три- до четиричасово пътешествие в компанията на квалифициран ски гид, който познава отлично ски зоната (ски зоните). Предлага се в три от петте дни на програмата.

Съобразявайки се с възможностите на скиорите (бордистите), гидът "намира" най-слабо натоварените писти и "уцелва" подходящите атмосферни и снежни условия.
Ски гидът притежава правоспособност като ски инструктор и би могъл, при желание от страна на гостите, да даде съвет как те да подобрят техниката си на каране. Макар и с доказана практическа полза, тези съвети не бива да бъдат възприемани като пълноценно обучение. Обучението не е съвместимо с концепцията на ски гайдинга, но може да бъде уговорено допълнително.