Минало Събитие

Предизвикай себе си ( Всяка събота, 5 май 2018 г. - 29 септември 2018 г. )

Здравейте, приятели номади, планинари, каякари, авантюристи, екстремисти или просто приключенци :-) !
Искам да привлека вниманието ви към едно ново предложение на нашата агенция за приключенски туризъм, а именно няколко уикенда през 2018 г., които ние нарекохме с гръмкото име "Предизвикай себе си".
Това са събития, в които сме комбинирали забавни приключения с умерена доза адреналин и нотка на оцеляване. Включените алтернативни спортове и различните методи за придвижване в природна среда ще ви дадат възможност да минете през много красиви места и кътчета, за които не сте предполагали, че съществуват. Ще може да се докоснете до дивата природа в различни части на България (и не само), преминавайки през гори и планини, реки и язовири, спускайки се през водопади и каньони, яздейки коне и карайки велосипеди по прашни пътища и пътеки, плувайки в ледени води и гребейки с каяци, рафтове и дървени салове, спускайки се с тролеи и катерейки се по скали и въжени градини и още много предизвикателства с приключенски характер.
Ще строите сами биваците си и ще си приготвяте храната на огъня, който вие сте си запалили с магнезиева запалка. Ще търсите места по карта и ще се ориентирате с компас. Ще намирате съкровища и ще решавате казуси. Ще преживеете незабравими моменти и ще направите неща, за които досега не сте имали възможност или смелост да предприемете сами. Ще създадете нови приятелства или ще затвърдите стари. Ще станете отбор, но и ще покажете сами на какво сте способни. Ще преодолеете страховете си и ще "предизвикате себе си". Ще изживеете мечтите си и ще си създадете нови!
Тези събития ще са с ограничена бройка на участниците. За всеки, който е участвал веднъж в "Предизвикай себе си", ще има преференции и отстъпки за всяко следващо приключение. Може да подарите това предизвикателство както на вас, така и на някой приятел, близък или любим човек, който ще се зарадва и ще му остане скъп спомен.
Очаквайте съвсем скоро програмата за първите уикенди на "Предизвикай себе си".

За допълнителна информация: info@nomadteam.bg