Минало Събитие

Откриване на каяк сезон 2019 г. ( 6 Април - 7 Април 2019г.)

Скъпи приятели, любители на каякинга, водните приключения и забавленията сред природата,

Бихме искали да ви поканим за поредна година да открием заедно туристическия каяк сезон с една традиционна разходка във водите на яз. Пчелина, както и на вечерното парти на поляната до старата гребна база. За целта ще вземем нашите каяци, няколко галона с бира, барбекю и материали за него и разбира се, колкото може, повече весели хора.

Събитието ще протече по следния ред:
В събота в 13 ч. се събираме на Билата на бул. България и се отправяме към язовира. Пристигаме на мястото и разпъваме бивака подобаващо като за Номадско парти (палатки, тенти, маси и столове). По залез слънце може да влезем с каяците за леко раздвижване и няколко уникални снимки на залеза. Следва барбекю, бира, музика и весело парти край огъня.

В неделя:
След кафето и закуската е време да се екипираме и да обиколим язовира с каяците. Правим един задължителен инструктаж за припомняне на най-важните условия за безопасност и влизаме да гребем. Организацията, ако се наложи, ще е на две групи - първата ще подгрее лодките с една двучасова разходка, докато другата група ще се забавляват на брега. След това ще има смяна на ролите и накрая задружно ще закрием събитието, както подобава.
Привечер, след като сме си взели необходимите дози удоволствие, се качваме на транспорта и се прибираме към София.

Може да се включите в събитието от събота с наш или ваш транспорт или да дойдете с ваш транспорт в неделя само за каякинга (начало - от 10:30 ч до 13 ч. и втора група от 13:30 ч. до 16 ч.).

Организационна такса - 30 лв./човек

Осигуряваме: каяци и екипировка, транспорт - до изчерпване на местата, храна и бира - до изчерпване на количеството.
Всеки може да си донесе допълнително продукти за барбекюто, безалкохолни и други напитки по негово желание.
При изчерпване на местата в организирания транспорт, можете да дойдете с личен такъв до мястото на събитието.

В мероприятието няма включена застраховка!

Записвания на: http://www.nomadteam.bg/contacts#sign-up