Минало Събитие

Каяк разходка в яз. Искър ( 22 септември 2020 г. )

Най-големият язовир в България се намира само на 1 ч. път от София и е чудесна дестинация за еднодневен каякинг. Бреговете на язовира са сравнително равни и представляват в по-голямата си част зелени поляни, приятни за излизане с лодките за почивка и пикник. Зелените борики, съчетани с издигащите се зад тях високи върхове на Рила планина, почти до средата на лятото, покрити със сняг, са уникална гледка, на която ще се насладите от кокпита на каяка, плавайки в язовира. Това е чудесна възможност както за всеки начинаещ, така и за по-напреднали каякари, да натрупат малко повече опит преди по-сериозно каяк начинание. Гребането се комбинира чудесно с приятния пикник, който ще си направим на брега, излизайки за обяд и почивка.

Цялата програма е около 6 часа и започва в 10:00 ч. на брега на язовира в залива срещу хотелски комплекс Иструм парк. За тези, които предпочитат да ползват нашия транспорт, срещата е в 8:30 ч. в локалното платно на бул. Цариградско шосе, срещу магазин “МЕТРО”.

Там на плажа нашите инструктори ще ви посрещнат и след инструктаж и екипиране ще се впуснете в една чудесна каяк разходка. Около 13:00 ч. ще направим почивка на подходящо място за пикник с прекресни гледки към планината и следобеда около 16:00 ч. се връщаме обратно на плажа.
Накрая се разделяме с усмивки на лицата, заредени с емоции и очакване за следващи срещи.

Цена: 70 лв./човек

Цената включва: транспорт, каяк и екипировка, инструктаж и обучение, застраховка за водни спортове.
Цената не включва: храна и напитки, лични разходи.

Цена без транспорт: 60 лв./човек

Записвания се правят на: https://nomadteam.bg/contacts#sign-up