Минало Събитие

Есенна каяк разходк в яз. Пчелина ( 8 октомври 2022 г. )

С каяк в язовир Пчелина

Предлагаме ви да се раздвижите с нас в една приятна и пълна с красиви гледки каяк-разходка в яз. Пчелина. Това е една много добра комбинация в която есенната палитра точно започва да рисува своята картина, а времето все още е приятно и за каякинг. Вземете една ветровка и малко по-топли дрехи( и още едни за всеки случай), нещо за хапване и нещо за пийване и заповядайте да споделим един слънчев каякарски ден.
След като пристигнем на язовира, ще се екипираме, ще направим инструктажа за плаването с каяк, ще си вземем провизиите и се потапяме с лодките във водата. Ще направим една разходка до устието на р. Струма, ще минем под скалите, на които е кацнал параклиса Св. Йоан Летни и ще направим почивка за обяд под големия орех. Който иска може да се разходи до параклиса и да се полюбува на невероятната гледка отгоре, а след това ще разгоним още малко патици в големия ръкав преди да се приберем към колите.
Язовирът е достатъчно близо до София (само на 60 км. или 50 мин. с кола). затова срещата ще е в 8:30 ч. на спирката на рейсовете на бул. Черни връх зад МОЛ Парадайс, а за тези, които ще пътуват с личен автомобил - в 9:45-10:00 ч. направо на брега на язовира, като до въпросното място се стига по пътя през с. Косача. Прибиране в София - около 18:00 ч.

 

Цена: 75 лв./човек (включен транспорт)
Цена без транспорт: 65 лв./човек

 

* Цената включва: каяк, гребло, спасителна жилетка, шприцка, транспорт от София до Пчелина и обратно (до изчерпване на местата), инструктаж, обучение и водач, застраховка.
* Цената не включва: храна, напитки и други лични разходи

 

Екскурзията е подходяща както за начинаещи, така и за хора с опит в каякинга. Имаме двойни и еденични каяци!

 

Записвания се правят на: info@nomadteam.bg
За повече инфо на тел.0888878280