Минало Събитие

Експедиция Дунав от Куделин до Лом ( 31 август – 2 септември 2018 )

Едно незабравимо пътешествие по речения път на България, придружен от изключителни гледки, лагерни огньове и бивакуване на красивите островни плажове.
Ние от Trip-Nomad Team ще Ви предоставим възможност да изживеете това приключение по възможно най-добрия начин.
1-ви ден, петък:
Потегляме от София не по-късно от 6,00 ч. Пристигаме около 10 ч. на брега на реката до с. Куделин (най-северозападната точка по реката в българския участък), от където ще започне пътешествието по вода. Прехвърляме багажа от колата в каяците и потегляме по течението. Целта за деня е да достигнем до с. Кошава, където ще преспим на палатки на плажа до селото.

2-ри ден, събота:
Ставаме към 7,30 ч. Хапваме, пием кафе или чай и потегляме в посока гр. Видин. Маршрутът ни този ден ще мине покрай още няколко острова, на които ще спираме за почивка, снимки и плаж. Ще минем през крайбрежната зона на гр. Видин и крепостта "Баба Вида". Спираме за нощувка на о. Голям близнак на няколко км. под Видин.

3-ти ден, неделя:
Ще бъде и последен. Потегляме към 9 ч. в посока гр. Лом. Ще минем покрай още 5 острова и акостираме в ранния следобед (около 14 ч.) на плажа на гр. Лом. Ще има време около 2 ч. за плаж или кръчма, докато организираме логистиката с колите.

Цена: 210 лв. (за група от минимум 6 човека)

Цената включва: транспорт София-Куделин-Лом-София, логистика в района Куделин-Лом, каяк-водач, каяк, гребло, спасителна жилетка, шприцка, водо- и ветроустойчиво яке, неопренови ръкавици за гребане, сухи торби за багаж, бивачна екипировка (палатка, спален чувал, шалте, възглавница, туристически прибори за готвене, газов котлон, челници, чаши и чинии за еднократна употреба).

Цената не включва: храна, напитки, нощувка на хижи или хотели, други лични разходи.

Записванията стават тук: http://www.nomadteam.bg/contacts#sign-up. Резервация за пътуването се прави с внасяне на 50% аванс по сметка на агенцията.
Местата са ограничени!