Минало Събитие

Яхтени приключения от Номад Тийм - Саронически залив ( 13 юли - 20 юли )

За да имате хубави спомени, не може само да се мечтае. За да преживеете приключение, не е достатъчно само да го планирате, трябва и да го осъществите. За да пътувате по света, има много начини, но един от най-добрите приключенски варианти е пътуването с ветроходна яхта. Така че не го мислете, а грабвайте банските и се включете към едно от нашите яхтени предложения за 2019 г.
От залив на залив и от остров на остров вие всеки ден ще сте на различно място и картината ще се променя непрекъснато. Ще се радвате на тюркоазена вода, на красиви скални скулптори, на скрити девствени плажове, на малки кокетни селца и пристанища, на удивителната средиземноморска кухня и на още много наслади. Така изглежда картината, ако предприемете плаване с нас и с ветроходните яхти на нашите партньори, които имат дългогодишен опит в откритите води и винаги предлагат вълнуващи пътувания.

Имаме удоволствието да ви предложим ЕДНОСЕДМИЧНО ПЛАВАНЕ в САРОНИЧЕСКИ ЗАЛИВ, 13-20 юли 2019 г.
Островите на Сароническия залив са най-леснодостъпните острови чрез ветроходна яхта от Атина и са чудесна идея за едноседмичен трип без много натоварване. Разстоянията са сравнително кратки, а ветровете умерени, затова са идеална дестинация за начинаещи ветроходци.
Можем да започнем пътуването си от яхтеното пристанище Алимос и да посетим островите Егина, Спецес, Хидра и Порос с още две спирки в Ермиони и Епидаврос, разположени на прилежащото крайбрежие на Пелопонес. Този маршрут е идеален за едноседмично плаване. За онези, които искат по-лежерно плаване, някоя от горепосочените дестинации може да бъде пропусната по време на трипа. Планът на трипа е примерен, крайният вариант се определя от прогнозата на времето и комфорта на участниците по време на плаването.

За дата 13-20 юли 2019 г. предлагаме вариант с яхти за 6, 8 или 10 човека в зависимост от групата на цена от 650 евро на човек, настанен в двойна каюта. Яхтите са производство след 2001 г. и са изключително комфортни и поддържани. На тях е осигурено абсолютно всичко за приятния престой по време на вашата морска ваканция.

Цена: 650 евро /човек, настанен в каюта за двама

В тази цена е включено: наем на яхта за седем дни, заплата на български шкипър, гориво и консумативи за яхтата, пристанищни такси и др., финално почистване на яхтата, обучение по време на плаването за който проявява интерес.

В цената не е включено: транспорт до стартовата точка (може да се организира бус от София за цялата група), храна и напитки, лични разходи.

Местата са ограничени и резервациите са минимум 45 дни преди деня на отпътуване с плащане на 50% от сумата по сметка на Трип-Номад Тийм ООД.

За повече информация не се притеснявайте да ни пишете или да се обадите по телефона.

Записвания на: https://nomadteam.bg/contacts#sign-up