Предстоящо Събитие

SkiWelt - Tirol ( 17 февруари 2018 г. - 24 февруари 2018 г. )

Нашето зимно предложение за февруарския сняг е насочено отново към Тирол. Мястото е, разбира се, Вестендорф и Скивелта с 270 км. писти и още безброй маршрути и възможности за фрирайд и фристайл каране. Къщата отново е уютната тиролска хижа на нашите български домакини, а храната, тя може да бъде всякаква - от българска кавърма и червено вино до свински джолан по тиролски и десетки видове местна бира. Снегът и перфектните условия за каране са гарантирани, както и веселата компания и доброто настроение. Няма да изброявам ден по ден програмата, но ще ви кажа какво ще правим: ще пътуваме от София до Тирол с комфортен 8-местен бус, ще спим 7 нощи в уютна традиционна къща, ще имаме ски-карти за 5 дни и ще караме на Скивелта от 270 км. писти, разположен на девет курортни селца (с доплащане от 25 евро може да карате и на легендарните писти на Кицбюел), ще посетим Инсбрук – столицата на Тирол, ще се забавляваме в аквапарка на Вьоргел, ще пием греяно вино в центъра на Кицбюел и ще завършим с традиционните тиролски гозби в най-добрия ресторант на Вестендорф. Програмата ни може да бъде гъвкава и да я подредим според желанията на групата. Всеки ден ще има трансфер до ски пистите, като карането може да започва и да свършва всеки ден на различно място. Може да си наемете и ски-учител с български език за колкото време вие прецените, че ви е нужно. Може да се организират и куп други забавления. Така че не губете време , а се запишете! Местата са ограничени.
Цена – 680 евро /човек – при група от 7 човека;
Цената включва: транспорт София – Вестендорф - София; логистика и транспорт до пистите и екскурзии до Инсбрук, Кицбюел, аквапарк във Вьоргел и др. в района на Тирол с комфортен 8-местен бус; седем нощувки в каща за гости; петдневна карта за SkiWelt с 270 км. писти; организация, консултация и съдействие от водача по време на екскурзията.
Цената не включва: храна, такси за музеи, атракциони, басейни, застраховка (застрах. се сключва според желания размер на премията от клиента).
Храна в къщата може да бъде организирана срещу 15 евро на ден - закуска, обяд и вечеря (за обяд е сух пакет).
Цена за ски учител с български език:
• 85 евро/ден – индивидуално;
• 45 евро/ден - в група.
За справки и записвания: info@nomadteam.bg иhttp://www.nomadteam.bg/contacts#sign-up