Предстоящо Събитие

Осогово през лятото (19 Август - 20 Август)

Ще правим преходи във високата част на Осоговската планина с изкачване на най-високите и връховете Руен 2251 м., Малък Руен и Шапка. Ще спим и разпускаме след преходите в планински хотел с басейн. Ще посетим малко известения, но много красив водопад Полска скакавица в Земенска планина и Земенския манастир.

Програма:
1-ви ден събота: тръгваме в 7,00 ч. от паркинга м/у двете платна пред ст. Васил Левски, пристигаме и се настаняваме в хотел Трите Буки. От там ще започне прехода към в. Руен, Малък Руен и Шапка. Привечер се връщаме отново в хотела, разпускаме в басейна, вечеряме и се наслаждаваме на спокойствието, което там е неразделна част от битието.
2-ри ден петък: след закуска събираме багажа и напускаме хотела около 9,30 ч. Отправяме се към водопад Полска скакавица. След прехода ще спрем за обяд и почивка. Ранния следобяд потегляме за Земенския манастир. Прибиране в София около 20,30 ч.

Цена: 125 лв./човек (при група от мин. 7 човека.)
Цената включва: планински водач, 1 нощувка в хотел Трите Буки, 1 вечеря, 1 закуска и 1 обяд, басейн, транспорт, туристическа застраховка.

Цената не включва: лични разходи, храната извън хотела, музейни входове и такси.